Season Bags en Fashioncheque

Een fashioncheque is een cadeaubon die gebruikt kan worden als betaalmiddel voor de aankoop van modeaccessoires bij meer dan 10.000 fysieke winkels en webshops. Ook Season Bags is aangesloten bij fashioncheque. Online, op je gemak, een mooie leren tas uitzoeken en betalen met een fashioncheque, dat is nog eens ontspannen winkelen! Wil je vooraf weten wat het saldo van je fashioncheque is, ga dan naar: https://www.fashioncheque.com/nl/check-je-saldo

Hoe betaal je bij Season Bags met een fashioncheque?

Voeg de tas, tassen of accessoires die je wilt kopen toe aan "shopping bag". Ga naar "shopping bag" en vervolgens naar "ga door naar afrekenen". Je komt dan op de "checkout" pagina. Vul hier je gegevens in, kies de verzendwijze en de gewenste betaalwijze. Hier staat ook de optie "fashioncheque" bij. Een fashioncheque is dus géén kortingscode maar een betaalmiddel. Vervolgens ga je naar "bestellen" en krijg je het scherm van de fashioncheque. Vul hier je gegevens in en klik op "verder" om het betalingsproces af te ronden.

Is het saldo van de fashioncheque niet toereikend dan wordt de waarde van deze cadeaubon afgetrokken van de kosten van je aankoop. Het restbedrag kan worden aangevuld met een betaling naar keuze; b.v. via iDeal. Is het saldo van de fashioncheque hoger dan de kosten van de aankoop dan wordt de waarde van de fashioncheque automatisch aangepast. Fashioncheque werkt via een afboeksysteem; er kan dus een waarde achterblijven. Het resterende tegoed kun je later gewoon weer gebruiken bij de verschillende aangesloten winkels en webshops. Het liefst natuurlijk weer bij Season Bags!

Retourneren en geld terug na betaling met een fashioncheque

Retourneren van een aankoop is geen probleem. Wij kunnen het aankoopbedrag echter niet terugstorten op je fashioncheque. Retourneer volgens de stappen vernoemd onder punt 7 van klantenservice. Vermeld in de mail, waarin je aangeeft welk product retour komt, ook je IBAN nummer en naam van de begunstigde zodat we het bedrag, minus de  transactiekosten van de fashioncheque die wij moeten afdragen (10% van het bedrag dat betaald is met de fashioncheque), hierop kunnen terugstorten. Met deze inhouding van 10% willen we voorkomen dat Season Bags gebruikt wordt om een fashioncheque om te zetten in contant geld door eerst een bestelling te plaatsen en vervolgens weer te retourneren. Je ontvangt een tegoedbon/ kortingscode van Season Bags t.w.v. het ingehouden bedrag.

Heb je nog vragen kijk dan eens op: https://shop.fashioncheque.nl/nl/meest-gestelde-vragen.html of neem contact met ons op info@seasonbags.nl