Handtas

Season Bags heeft een uitgebreide collectie Italiaanse leren handtassen van hoge kwaliteit. Een handtas is meestal wat kleiner van formaat maar toch groot genoeg om je dagelijkse spullen mee te nemen. De grotere modellen worden vaak voorzien van een afneembare schouderriem zodat je deze tas op meerdere manieren kunt dragen; handig voor als je toch weer meer in je tas stopt dan eigenlijk de bedoeling was. Onze handtassen zijn verkrijgbaar in diverse kleuren, maten en materialen. De kleine suède handtasjes zijn verkrijgbaar in vele kleuren en super voordelig! De grotere handtassen, tegenwoordig ook in allerlei kleuren verkrijgbaar, zijn meestal van glad leer of leer met een relief. Glad leer samen met suède is ook altijd een mooie combinatie.

Dus als je online op zoek bent naar een nieuwe handtas, ben je bij onze webshop aan het juiste adres. Door directe inkoop en import vanuit Florence, Italië, koop je in onze webwinkel altijd de leukste handtassen tegen de scherpste prijzen. Minimaal vier keer per jaar vind je nieuwe handtassen in onze uitgebreide collectie. 

 

De handtas volgens Wikipedia

"Een handtas (in Vlaanderen ook wel sacoche genoemd) is een tasje waarin vrouwen hun dagelijkse spullen vervoeren. Hoewel handtassen er zijn in vele soorten en maten, hebben ze met elkaar gemeen dat ze relatief klein zijn, maar vaak toch groot genoeg om er veel kleine spullen in te vervoeren. Een handtas toont identiteit, en veel vrouwen hebben er daarom meer dan een."

Vooral dat laatste horen wij natuurlijk graag!

 

leren handtasleren handtasLeren handtassuède tassuède tassuède tas