Handtassen online

Season Bags is gespecialiseerd in de online verkoop van handtassen. Met een grote, afwisselende tassen collectie heeft Season Bags voor iedereen en elke gelegenheid een prachtige duurzame tas van leer of suède. In onze tassen-shop vind je leren dameshandtassen maar ook herenhandtassen zoals aktetassen of reistassen. Afwisselend, maar altijd leder van hoge kwaliteit! Ons aanbod is geïnspireerd op de seizoenen en laatste modetrends; minimaal 4 keer per jaar nemen wij nieuwe handtassen op in onze uitgebreide collectie.
Door directe inkoop en import vanuit Florence, Italië, koop je in onze webshop altijd de leukste handtassen tegen de scherpste prijs.

Over onze Italiaanse handtassen

Florence geldt als de leerhoofdstad van de wereld. Overal waar je loopt zie je winkels en kraampjes met tassen en lederwaren. In de vele ateliers worden leren tassen gemaakt die geexporteerd worden over de hele wereld. Doordat wij minimaal elk seizoen persoonlijk  naar deze prachtige stad reizen om nieuwe collecties handtassen in te kopen, ben je bij Season Bags altijd verzekerd van de laatste mode op het gebied van Italiaanse handtassen online

leren aktetassuède tasje met gespZwarte leren handtassuède tasleren handtas