Hobo tassen van leer of su├Ęde: comfortabel en veelzijdig!

Hobo tassen

Een hobo tas van Season Bags is een tas die gemaakt is van soepel Italiaans leer of suède dat niet verstevigd wordt. Hierdoor zakt deze tas niet alleen aan de bovenkant een beetje in; ook de bodem is wat vormloos waardoor deze tas juist heel comfortabel tegen het lichaam draagt. De lengte van het hengsel zit tussen dat van een schoudertas en handtas in waardoor je deze tas, als je hem over de schouder draagt, met je arm kunt klemmen. Een hobo tas heeft vaak de vorm van een halve maan en heeft maar één vak waar je makkelijk al je spullen in kwijt kunt. Hierdoor kan het even zoeken zijn voordat je het juiste item te pakken hebt.

suede tas, hobo modelleren tas, hobo modelleren tas, hobo modelleren tas, hobo modelsuede tas, hobo model

De naam hobo tas

Hobo is een synoniem voor zwerver. Zwervers droegen hun eten en andere spullen mee in een knapzak. Dit was een doek die met de punten aan een stok werd gebonden en over de schouder gedragen werd. De naam hobo tas is hiervan afgeleid omdat dit model tas erg op de buidel lijkt en zich vormt naar de inhoud.

 

De hobo tas nu

De hobo tas is inmiddels niet meer uit het modebeeld weg te denken. Het is een eenvoudige maar veelzijdige en praktische tas die zich makkelijk laat combineren met diverse stijlen. Ze zijn verkrijgbaar in diverse kleuren en maten en met diverse dessins.

Bij Season Bags bestel je eenvoudig, 24/7 online, een Italiaanse leren of suède hobotas.