Italiaanse tassen | Webshop

Ben je op zoek naar Italiaanse tassen en lederen accessoires? Dan is Season Bags het enige juiste adres! Niet alleen hebben wij het grootste online assortiment Italiaanse leren tassen van Nederland, ook wordt onze collectie elk seizoen voorzien van nieuwe modellen. Uiteraard rechtstreeks uit Italië tegen de scherpste prijzen!

Season Bags: Italiaanse damestassen

Al onze lederen en suède damestassen worden zorgvuldig en persoonlijk door ons geselecteerd bij verschillende leerateliers in Florence. Hier wordt met passie en op een ambachtelijke wijze gewerkt om een mooi eindproduct voor ons te maken. Doordat wij al onze tassen zelf in Italië inkopen en zorgen voor het vervoer naar Nederland, zijn de prijzen van een Season Bags-tas in onze webshop zeer scherp in vergelijking tot andere webshops met Italiaanse tassen. En dat maakt het weer leuker voor jou!

Season Bags: Italiaanse herentassen

De herentassen kopen wij bij enkele ateliers in Florence die gespecialiseerd zijn in het maken van tassen voor het zakelijke segment. Van akte- en laptoptassen tot prachtige reistassen, een Italiaanse leren tas is ook voor mannen het perfecte accessoire!

Season Bags: Italiaanse leren accessoires

Naast onze uitgebreide collectie tassen verkoopt Season Bags ook lederen accessoireszoals portemonnees, etuis, toilettassen, make-up tasjes, losse hengsels, tashangers en visitekaarthouders.

leren portemonneeleren etuileren polstasjeleren damesportemonneeleren hengsel met bloemen

Over onze Italiaanse tassen

Florence geldt als de leerhoofdstad van de wereld. Overal waar je loopt zie je lederwaren winkels en kraampjes met héél veel tassen! In de vele ateliers worden leren tassen gemaakt die geliefd zijn bij mensen over de hele wereld. Het is telkens weer een feest om hier onze inkopen te doen voor onze online winkel. Door de jaren heen hebben wij diverse relaties opgebouwd met deze ateliers. Doordat wij minimaal elk seizoen, persoonlijk naar deze prachtige stad afreizen om nieuwe collecties tassen in te kopen, ben je bij Season Bags altijd verzekerd van de laatste mode op het gebied van Italiaanse tassen. In onze webwinkel vind je meer dan 200 soorten lederen tassen in verschillende kleuren, maar ook veel verschillende kleuren suède tassen. Afwisselend, maar altijd leder van hoge kwaliteit!