Kortingscode Season Bags

Een kortingsvoucher met kortingscode van Season Bags ontvang je bij je eerste bestelling en is inwisselbaar bij een volgende bestelling. Een terugkerende klant willen we namelijk graag belonen. De code kun je invullen op de checkout pagina in het desbetreffende vakje nadat je de gewenste betaalwijze hebt aangevinkt. Zodra de code geaccepteerd wordt komt de melding "kortingscode is succesvol toegepast" in beeld en wordt het kortingsbedrag zichtbaar in het orderoverzicht.

Een kortingscode kan ook verstrekt worden via WhatsApp of mailcontact. Het betreft dan een specifieke kortingscode n.a.v. een melding over bijvoorbeeld iets dat niet goed werkt op de site, een fout in de webshop of verbetertips. Het kan ook voorkomen dat een kortingscode wordt verstrekt uit coulance ter compensatie van een gebrek, omdat je hebt gewacht tot een uitverkochte tas weer op voorraad is of omdat je een tas hebt geretourneerd die met een fashioncheque is betaald. 

De kortingscodes die Season Bags hanteert hebben een beperkte geldigheidsduur. Deze geldigheidsduur is terug te vinden op de kortingsvoucher of in je persoonlijke bericht.

Kortingscodes die je via een zoekmachine vindt zijn ons vaak niet bekend (niet van ons afkomstig) of verlopen.