Lederen accessoires uit Florence

Naast een ruime collectie Italiaanse leren tassen heeft Season Bags ook bijpassende lederen accessoires in de online collectie. Onze leren accessoires komen uit Florence, Italië, en zijn praktisch, stijlvol en / of decoratief.

Leren portemonnees

Season Bags heeft stijlvolle leren damesportemonnees èn basic herenportemonnees in de online winkel. 

Leren toilettassen

Combineer je leren reistas met een prachtige leren toilettas. Niet alleen geschikt voor de zakenman op reis maar ook voor dames is een leren toilettas een stijlvol accessoire. Naast enkele tijdloze modellen in bruin volnerf kalfsleer heeft Season Bags ook leren toilettassen in roze of blauw leer of in leer met een struisvogelreliëf. Wil je je make-up graag apart meenemen dan heeft Season Bags voor jou enkele mooie leren make-up tasjes;  deze zijn wat kleiner dan de leren toilettassen en daardoor ook makkelijk in je handtas of schoudertas mee te nemen. 

Leren etuis

Etuis, groot of klein, voor je schrijfgerei of voor persoonlijke spullen, vind je online bij Season Bags. Ons assortiment etuis wisselt regelmatig en wordt regelmatig aangevuld. Evenals het leer van onze tassen is het leer van onze etuis afkomstig van Italiaanse bodem.

Leren visitekaarthouder

Deel je visitekaartjes uit vanuit een praktische en stijlvolle visitekaarthouder gemaakt van Italiaans leer.  Hiermee kom je in het zakenleven zeker goed voor de dag!

Tashengsel / schouderriem / tashanger

Uitgekeken op je tas? Geef je tas een andere look met een decoratief hengsel of een leuke tashanger. Kleurrijk en vrolijk!
Hengsel stuk? Misschien heeft Season Bags een hengsel / schouderriem dat bij jouw tas past.