Italiaanse leren portemonnees

Season Bags heeft portemonnees voor mannen en vrouwen in diverse leersoorten van topkwaliteit. Naast praktisch zijn deze Italiaanse portemonnees ook mooi om te zien!

Leren damesportemonnees

Damesportemonnees zijn er in diverse soorten en maten. Onze damesportemonnees zijn ruim en praktisch met veel insteekvakken voor pasjes, vakken voor briefgeld en ritsvakken voor muntgeld. Vrouwen nemen hun portemonnee meestal in hun tas mee waardoor het geen probleem is dat deze portemonnee wat groter is.  De kleur en vormgeving van een damesportemonnee is heel divers zodat er altijd wel een mooie match te maken is met je leren tas. Season Bags heeft dames portemonnees in o.a. zwart of taupekleurig leer die makkelijk overal bij passen, maar ook kobaltblauwe of rode portemonnees voorzien van een slangen- of struisvogelreliëf waarmee je natuurlijk meer opvalt. 

Leren herenportemonnees

Mannen dragen hun portemonnee het liefst in hun broekzak, vandaar dat het formaat herenportemonnees kleiner is en vooral comfortabel moet zijn. De meeste mannen hebben het liefst een chique donkere kleur portemonnee zoals zwart of bruin. Op dit moment heeft Season Bags één zeer gangbaar model herenportemonnee in de webwinkel. Deze portemonnee is verkrijgbaar in zwart, donkerbruin en kastanjebruin leer. Geen poespas, gewoon functioneel en mooi door eenvoud!