Leren schoudertas

Ben je op zoek naar een mooie leren schoudertas maar kun je niet kiezen? Een bekend verschijnsel. Of je nu op zoek bent naar een grote of kleine schoudertas, of juist een tas met print of trendy franjes, bij Season Bags heb je keus genoeg! Season Bags is hèt adres voor leren schoudertassen dat gebookmarkt zou moeten worden door iedere vrouw.  Ook aan de heren is gedacht: bekijk onze stijlvolle zakelijke tassen die vaak ook als schoudertas gedragen kunnen worden. Altijd modieus, prachtige kwaliteit leer en ook nog eens betaalbaar!

Italiaans leren schoudertas - laptoptas in bruinItaliaans leren damestas - shopper in suèdeItaliaans leren schoudertasje met ketting in roodItaliaans leren damestas-schoudertas met slangenprintItaliaans leren damestas-schoudertas in quilted leerItaliaans leren schoudertas - buideltas in suède met franjesleren schoudertas voor heren

Season Bags schoudertassen: materialen en herkomst

Al onze schoudertassen, zowel in leder als suède, worden zorgvuldig en persoonlijk door ons geselecteerd bij verschillende leerateliers in Florence, Italië. Het leer dat gebruikt wordt is voornamelijk gewassen runderleer of kalfsleer. We hebben ook stijlvolle schoudertassen van Saffiano leer en grovere leersoorten. Voor suède tassen wordt de binnenkant van leer gebruikt waardoor deze tassen heerlijk zacht aanvoelen en mooi over de schouder vallen. De prijs van een Season Bags-tas is altijd scherp, doordat wij al onze tassen persoonlijk inkopen in Florence. En dat maakt het weer leuker voor jou!

Lees meer over Season Bags | Italiaanse damestassen