Leren schoudertassen

Op zoek naar een mooie leren schoudertas? Season Bags biedt een ruime keuze aan tassen met een lange schouderriem of lange hengsels die makkelijk over de schouder of zelfs cross body gedragen kunnen worden. Van leren shoppers, suède schoudertassen, glanzend leren clutches, zakelijke (laptop) tassen tot volnerf leren reistassen; veel van onze tassen kunnen als schoudertas gedragen worden! Wanneer je op zoek bent naar een praktische schoudertas voor diverse gelegenheden, een feestelijk avondtasje of een schoudertas voor zakelijk gebruik dan komt één van onze leren tassen zeker in aanmerking. We richten ons op modebewuste mannen en vrouwen die waarde hechten aan kwaliteit en uitstraling.

 Italiaans leren damestas-schoudertas in zwart leerItaliaans leren damestas-schoudertas in glad leerleren schoudertasje met studsItaliaans leren damestas-clutch glanzend zwart met slangenprintItaliaanse suède schoudertasleren schoudertas, laptoptas

Schoudertassen webshop

Onze online tassen-webshop is gebruiksvriendelijk en altijd up-to-date. Alle schoudertassen die worden getoond, zijn op voorraad en kunnen dus direct uitgeleverd worden. Zoek je een schoudertasje in blauw suède of juist en zwarte leren schoudertasJe kunt snel je keuze bepalen door vooraf de prijs, kleur, grootte en het materiaal in te stellen maar dan mis je misschien net de mooiste schoudertassen in onze webshop! Zit de schoudertas, waar jij naar op zoek was, er niet bij? Bezoek onze Italiaanse tassen webshop dan binnenkort nog eens. Minimaal 4x per jaar gaan wij naar Florence om onze collectie tassen aan te vullen en te voorzien van nieuwe modellen. Season Bags, a bag for every season, dus ook ieder seizoen interessant om te bezoeken!