Leren shopper: een multifunctionele tas

Leren shoppers zijn luxe ruime tassen met wat langere hengsels (of een afneembare lange schouderriem) die je makkelijk over je schouder kunt dragen. Een leren shopper is natuurlijk handig als je lekker gaat shoppen maar het is ook een fijne tas om mee naar je werk of cursus / opleiding te nemen. De meeste shoppers zijn groot genoeg zodat je, naast je lunch, ook je iPad of laptop en papieren erin mee kunt nemen. Onze voorgevormde shoppers bieden daarvoor de beste bescherming. De suède shoppers zijn licht van gewicht en dragen zeer comfortabel. Shoppers van suède en soepel leer passen zich, door hun flexibiliteit, makkelijk aan de inhoud aan. Maar... vol is vol.

Grijze eren shopperBlauwe suède shopperZwarte suède shopperGroene lakleren shopperBeige leren shopperLeren shopper cognacLeren shopper met glans

 

De leren shoppers van Season Bags komen allemaal uit Florence, Italië. Season Bags heeft zwarte shoppers maar ook blauwe, grijze of gekleurde shoppers in de tassenwebshop. Het materiaal van deze tassen varieert van glad leer, saffiano leer, leer met een matte glans laag tot suède of een combinatie van leersoorten. Ook wat design betreft is er volop keus. Hierdoor is er voor elke outfit en elke stijl wel een bijpassende shopper te vinden. Kies je een shopper in een neutrale tint die overal bij past of ga je voor een opvallende shopper? Een ding staat vast: zo'n multifunctionele tas als een leren shopper mag in geen enkele vrouwengarderobe ontbreken!