Leren tassen online?

Ben je op zoek naar leren tassen, maar kun je niet kiezen? Seasonbags.nl is dè online tassen-webshop voor betaalbare leren en suède tassen. Een leren tas is niet alleen mooi of praktisch maar voegt ook iets toe aan je outfit. Met een leren tas kom je altijd goed voor de dag.  Door de grote verscheidenheid in modellen is er voor iedereen en elke gelegenheid bij Season Bags wel een passende leren tas te vinden. Ook qua kleur is  er voldoende keus; van beige of zwarte tassen tot rode en roze tassen je vindt het allemaal bij Season Bags! Door eigen directe import vanuit Florence, Italië, zijn wij als geen ander in staat tegen scherpe prijzen steeds de laatste mode in leren damestassen en leren herentassen aan te bieden. Daarnaast hebben wij ook mooie lederen accessoires in onze collectie. Neem snel een kijkje in onze webwinkel voor een compleet overzicht!

Leer

Leer / leder is een prachtig natuurproduct met een unieke structuur. Runderleer en kalfsleer worden het meest gebruikt; de luxere leersoorten zijn afkomstig van een hert, een lam, krokodil of python. Ook de huid van sommige kraakbeenvissen (haaien en roggen) wordt of werd wel tot leer verwerkt. Onze leren tassen zijn veelal gemaakt van gewassen rundleer of kalfsleer, waardoor de tas heerlijk zacht aanvoelt. Voordat het leer gebruikt kan worden, wordt het gelooid. Daarmee wordt de huid vrijwel onbeperkt houdbaar. Het leer dat in de Toscaanse leerlooierijen op natuurlijke wijze gelooid wordt krijgt het keurmerk: Pelle Conciata al Vegetale. Na het looien krijgt het leer nog een of enkele kleurbehandelingen en kan het eventueel voorzien worden van diverse patronen en/of beschermlagen. Als je een leren tas regelmatig verzorgd met de juiste leerreiniger en leerbeschermers zul je lang plezier hebben van je leren tas. 

Saddle bag zwart leeritaliaans-leren-dames-tas-shopper-struisvogel-grijsItaliaans-leren-reistas-bruin-gespenItaliaans-leren-clutch-dames-tas-bruin-glanzend-slangItaliaans-leren-dames-tas-kroko-box-rood

Suède

Suède wordt gemaakt van de binnenkant van leer, die niet de opperhuid toont. Hierdoor is suède zachter dan gewoon leer. Suède heeft een geborstelde structuur en lijkt wel wat op stof, wat het geschikt maakt voor het fabriceren van kleding en handtassen. Door de open structuur is suède vatbaar voor vlekken. Je kunt suède niet wassen, daarom is het van belang het vooraf vuilafstotend te maken met een geschikte suède spray. Wil je lang plezier hebben van je suède tas dan is het belangrijk om het inspuiten regelmatig te herhalen. 

suède tas roodlila suède tasgeel suède tasje met gespsuède tassuède shopper