Over Season Bags

OVER ONS

Season Bags is dè online tassen winkel voor prachtige leren en suède tassen uit Italië in allerlei formaten, kleuren en voor de meest uiteenlopende gelegenheden. Onze tassencollectie bevat damestassen, herentassen maar ook lederen accessoires. 

Season Bags heeft, sinds de start in 2009, diverse contacten opgebouwd met verschillende leerateliers in Florence. Doordat wij meerdere malen per jaar bij deze leerateliers inkopen èn door de modeachtergrond van Silvy, zijn wij in staat telkens de nieuwste modellen tassen in te kopen. Hierdoor kunnen wij het Nederlandse modebeeld, elk seizoen weer, blijven verrijken met Italiaanse leren tassen en accessoires.

Bij Season Bags sta jij als klant centraal!  

- Heb je advies nodig, dan helpen we je graag.
- Heb je vragen, neem dan contact met ons op.
- Heb je klachten: laat het ons weten.
- Wil je een compliment geven: beveel ons dan aan bij vrienden, familie en kennissen.

We wensen je veel plezier met je Italiaanse leren tas.

Cordiali saluti,
Silvy en Corine 

 

 

 

 

ONZE TASSEN

Al onze leren en suède tassen worden zorgvuldig en persoonlijk door ons geselecteerd bij verschillende leerateliers in Florence, Italië. De tassen zijn merkloos, hebben een modern design en zijn gemaakt van diverse prachtige leersoorten.

Leer is een mooi en duurzaam natuurproduct. De eigenschappen van leer zijn heel divers: van flexibel tot stevig; van glad tot geprint/gestempeld; met of zonder haren; van naturel tot gepigmenteerd. De textuur van gestempeld leer kan geometrisch en/of natuurlijk zijn zoals bijvoorbeeld de tassen van Saffiano leer of krokodillenleer. Ons tassenaanbod is mede hierdoor heel divers en altijd modieus! 

Season Bags werkt met steeds nieuwe modellen in haar uitgebreide online tassen-collectie. Meerdere malen per jaar worden er nieuwe tassen toegevoegd aan onze online tassenwinkel. Is een tas uitverkocht? Helaas... Maar misschien komt deze nog terug in onze collectie! Je kunt ook contact met ons opnemen dan gaan we gericht voor je op zoek. 
Als je je inschrijft voor onze nieuwsbrief ontvang je bericht zodra er nieuwe tassen online zijn.

Doordat wij onze producten zelf in Italië inkopen en zorgen voor het vervoer naar Nederland, zijn onze prijzen zeer scherp in vergelijking tot andere aanbieders van Italiaanse tassen. En dat maakt het weer leuker voor jou!