Suède tassen

Suede tassen zijn leuk, casual en betaalbaar. Season Bags is dè specialist op het gebied van suède damestassen. Neem bijvoorbeeld de kleine suède tasjes die in allerlei kleuren, van neutraal tot fel, verkrijgbaar zijn of de vele suède shoppers die altijd fijn over de schouder vallen doordat ze zo soepel en zacht zijn. Door directe, eigen import vanuit Florence vind je bij ons altijd de leukste modellen suède tassen tegen de scherpste prijzen!

Wat is suède?

Suède tassen worden gemaakt van de binnenkant van leer, die niet de opperhuid toont. Suède heeft een geborstelde structuur waardoor het iets minder duurzaam is maar wel zachter aanvoelt dan gewoon leer. Door de open structuur is suède vatbaar voor vlekken. Daarom is het van belang je suède tas regelmatig te behandelen met suède spray, verkrijgbaar bij bijvoorbeeld een schoenenzaak of schoenmaker. Hiermee maak je het suède vuilafstotend en blijft je tas langer mooi.
Bekijk hier snel onze suède tassen.

Italiaans leren suède shopper - schoudertas in taupeItaliaans leren suède damestasje in groenItaliaans leren suède schoudertasje - buidel met franjesItaliaans leren suède damestasje met gesp in fuchsiasuède tassuède tas