Tassen

Ben je op zoek naar tassen? Season Bags is dè tassen-webshop voor leren- en suède tassen: modieus, betaalbaar en 100% Italiaans. Ons assortiment bestaat uit leren damestassen, herentassen en lederen accessoires. Bij de damestassen vind je handtassen, schoudertassen, clutches, shoppers, laptoptassen, rugtassen, reistassen en toilettassen. Bij de herentassen vind je: aktetassen, laptoptassen, rugtassen, reistassen en toilettassen. Onze leren accessoires zijn heel divers. In onze webshop vind je leren damesportemonnees en herenportemonnees maar ook leren visitekaarthouders, hengsels, make-up tasjes, etuis en diverse andere kleine lederwaren. Doordat wij bij de bron, de leerateliers, inkopen èn door eigen directe import vanuit Florence, Italië, zijn wij als geen ander in staat tegen scherpe prijzen steeds de laatste mode in leren tassen aan te bieden. Neem snel een kijkje in onze webwinkel voor een compleet overzicht!

Tassen online

Onze online tassen-webshop is gebruiksvriendelijk en altijd up-to-date. Je kunt via de filters een selectie maken op het gebied van prijs, kleur, formaat, leersoort en soort tas. Dit is een snelle manier van zoeken maar dan mis je misschien de mooiste leren tassen. Alle modellen die worden getoond, zijn op voorraad en kunnen dus direct uitgeleverd worden. Onze online tassen zijn afkomstig uit Florence, Italië. Florence geldt als de leer-hoofdstad van de wereld waar je dagelijks de laatste trends kunt spotten op tassengebied.
Season Bags laat zich ook inspireren door de seizoenen, vandaar dat wij minimaal 4 keer per jaar persoonlijk de diverse leerateliers bezoeken om tassen te selecteren en in te kopen. Hierdoor, zijn wij als geen ander in staat om de laatste mode in lederwaren online aan te bieden. Modieuze modellen, Italiaans design, grote verscheidenheid aan kleuren in suède en leer en ook nog eens betaalbaar. Bij Season Bags vind je dè tas!

Bekijk snel onze webshop en laat je verrassen door onze online tassen-collectie.