Tassen groothandel - Bagazzino

Heeft u zelf een fysieke winkel en interesse in onze tassen? Wij fungeren ook als tassen-groothandel voor bijvoorbeeld lederwarenzaken, kapsalons, schoonheidssalons, kledingzaken en cadeauwinkels. Onze groothandel in lederwaren opereert sinds 2014 onder de naam Bagazzino-tassengroothandel. Bagazzino is een spin off van Season Bags. Op de site van Bagazzino kun je onder de kopjes over ons, klantenservice en voorwaarden alle belangrijke informatie vinden. Door een account aan te maken krijg je, na goedkeuring, inzicht in de wholesale prijzen en onze voorraad.

Al onze tassen zijn merkloos, wij leveren direct uit voorraad en binnen 1-4 werkdagen. Wij zijn in staat om als groothandel te leveren, door directe eigen import vanuit Florence. Omdat wij meerdere malen per jaar afreizen naar deze leerhoofdstad zijn wij als geen ander in staat om voortdurend een wisselend aanbod tassen te bieden. Gecombineerd met onze online ervaring, slagen wij erin om grote en kleine winkeliers te voorzien van een mooie collectie tassen.

www.bagazzino-tassengroothandel.nl

Italiaans leren suède damestasje met gesp in zandItaliaans leren schoudertas - laptoptas Italiaans leren damestas-shopper rechthoekigItaliaans leren damestas met vachtItaliaans leren damestas-schoudertas van quilted leer