Tassen groothandel - Bagazzino

Heb je zelf een winkel of webshop en interesse in onze tassen, bezoek dan onze online tassengroothandel Bagazzino! Bagazzino biedt, sinds 2014, nagenoeg hetzelfde assortiment leren tassen en accessoires als Season Bags maar dan tegen groothandelsprijzen. Ben je eigenaar van bijvoorbeeld een lederwarenzaak, kapsalon, schoonheidssalon, kledingzaak en/ of  cadeauwinkel en wil je Italiaanse tassen opnemen in je collectie dan is Bagazzino-tassengroothandel het juiste inkoopadres. Het aanbod van leren tassen en accessoires is niet alleen groot en geschikt voor een breed modieus publiek, de prijzen zijn ook nog eens heel aantrekkelijk.

Meer weten? Op de site van Bagazzino kun je onder de kopjes over ons, klantenservice en account aanvragen alle belangrijke informatie vinden. We raden je ook aan om vooraf de algemene voorwaarden en privacyverklaring van Bagazzino te lezen. Door een account aan te maken krijg je, na goedkeuring, inzicht in de wholesale prijzen en onze voorraad.

Al onze tassen zijn merkloos, wij leveren direct uit voorraad en binnen 1-3 werkdagen. Wij zijn in staat om als groothandel te leveren, door directe eigen import vanuit Florence. Omdat wij meerdere malen per jaar afreizen naar deze leerhoofdstad zijn wij als geen ander in staat om voortdurend een wisselend aanbod tassen te bieden. Gecombineerd met onze online ervaring, slagen wij erin om grote en kleine winkeliers te voorzien van een mooie collectie tassen.

www.bagazzino-tassengroothandel.nl

Italiaans leren schoudertas - laptoptas Italiaans leren damestas-shopper rechthoekigItaliaans leren damestas met vachtItaliaans leren damestas-schoudertas van quilted leer