Tassen groothandel - Bagazzino

Heeft u zelf een winkel en interesse in onze tassen? Wij fungeren ook als tassen-groothandel voor erkende mode-, beauty- & lifestyle gerelateerde bedrijven. Onze groothandel opereert sinds 2014 onder de naam Bagazzino tassen-groothandel. Bagazzino is een spin off van Season Bags en een online tassenmagazijn. 

Neem een kijkje op onze wholesale website voor ons assortiment, voorwaarden en prijzen. Al onze tassen zijn merkloos, wij leveren direct uit voorraad en binnen enkele werkdagen. Wij zijn in staat om als groothandel te leveren, door directe eigen import vanuit Florence. Omdat wij meerdere malen per jaar afreizen naar deze mooie leerhoofdstad zijn wij als geen ander in staat om voortdurend een wisselend aanbod tassen te bieden. Gecombineerd met onze online ervaring, slagen wij erin om grote en kleine winkeliers te voorzien van een mooie collectie tassen.

 www.bagazzino-tassengroothandel.nl 

Italiaans leren damestas-schoudertas in glad leerItaliaans leren dames-clutch rood met slangenreliëfItaliaans leren damestas-shopper in leer met suèderood leren schoudertasje met studsItaliaans leren aktetas - laptoptas in zwart