Tote bags: multifunctionele rechthoekige tassen

Tote bag

Een tote bag is een ruime rechthoekige tas met maar één groot vak dat van boven open is (of met een ritssluiting over de gehele breedte). Oorspronkelijk heeft een tote bag twee hengsels zodat de tas ruim toegankelijk is. Deze hengsels zijn lang genoeg om de tote bag over de schouder te kunnen dragen. 

De naam Tote bag

De naam "tote" komt van het Engelse werkwoord "to tote" dat "dragen" betekent. Iedereen kent deze tassen wel in de katoenen variant. Ze zijn al jarenlang populair en meestal voorzien van een tekst of bedrijfslogo. Het zijn over het algemeen ruime tassen waarin je veel kunt dragen.

Tote bags zijn er ook in duurzaam leer en/ of suède, met of zonder dessin. Een tote bag, ook wel shopper genoemd, is een ideale tas wanneer je meer wilt meenemen en toch stijlvol en modieus voor de dag wilt komen. Ze zijn niet alleen geschikt voor een dagje winkelen maar ook voor op kantoor of naar college. De collectie tote bags van Season Bags bestaat uit eenvoudige en strakke modellen met een klassieke uitstraling maar je vindt er ook hele kleurrijke en casual tassen. Voor elke leeftijd, stijl of gelegenheid is er een passende tote bag te vinden. Hang er een modieuze tashanger aan en het wordt helemaal jouw tas!

Tote bags kopen

Een tote bag bestel je eenvoudig, 24/7 online, in de  tassenwebshop van Season Bags. Zoals alle tassen van Season Bags zijn ook de tote bags gemaakt van Italiaans leder of suède. Onze collectie wordt regelmatig aangevuld en voorzien van nieuwe modellen, passend bij het seizoen en uiteraard de laatste modetrends.

tote bag, leren tasTote bag, leren tastote bag, leren tastote bag, leren tastote bag, leren tastote bag, leren tas