Uitverkochte leren tassen

We vinden het uiteraard heel vervelend als we een tas niet direct kunnen leveren. Onze excuses daarvoor. 

Tas uitverkocht en weer online
Een tas kan kort op uitverkocht komen en daarna weer online als:
- je het laatste exemplaar koopt en het betalingsproces annuleert. Het duurt dan ongeveer 15 minuten voordat de tas weer terug in de voorraad komt en je deze opnieuw kunt bestellen;
- een bestelling wordt geretourneerd. Doorgaans komen tassen die niet geheel aan de verwachting van een klant voldoen, maar uiteraard 100% in orde zijn, al binnen een week retour en weer online. De uiterste termijn om te retourneren is 30 dagen.

Waarom staan uitverkochte tassen nog online?
Tassen die we, bij ons volgende bezoek in Italie, weer inkopen blijven soms online staan met de vermelding "uitverkocht". Dit doen we om je een zo goed mogelijk beeld van onze collectie te geven. Als je jezelf inschrijft voor de nieuwsbrief krijg je automatisch bericht wanneer de nieuwe collectie en de aanvullingen weer online staan. Je mag uiteraard ook altijd een persoonlijk berichtje sturen om te informeren naar de status en het tijdstip waarop de tassencollectie weer wordt aangevuld.

Alle tassen die uit onze collectie gaan verwijderen we zo snel mogelijk uit onze tassenwebshop.

Wachten op je favoriete Italiaanse tas wordt beloond!

Ben je bereid om de aankoop van je leren tas even uit te stellen omdat je favoriete tas op dit moment op "uitverkocht" staat dan ontvang je van Season Bags een kortingscode t.w.v. €5,-. Wil je hiervoor in aanmerking komen, reserveer dan alvast de gewenste tas door een mailtje te sturen naar info@seasonbags.nl met daarin de foto en naam van de tas die je wenst te bestellen. Je ontvangt van ons persoonlijk bericht zodra de tas weer op voorraad is. Tevens ontvang je dan ook de kortingscode t.w.v. €5,- zodat je die direct kunt gebruiken bij de aankoop van je gereserveerde tas. Deze persoonlijke kortingscode is één maal te gebruiken en blijft 14 dagen geldig na uitgifte. Wij kunnen echter niet garanderen dat alle uitverkochte tassen weer worden ingekocht. Mocht een gereseerveerde tas bij de eerstvolgende inkoop niet geleverd kunnen worden dan ontvang je van ons toch de kortingscode t.w.v. €5,- die je in onze tassenwebshop kunt besteden.

Een Italiaanse leren tas reserveren doe je bij Season Bags geheel vrijblijvend, zonder vooraf te betalen en zonder afnameverplichting!