Zakelijke tassen van Italiaans leer en design

Zakelijke tassen / businesstassen zijn door hun design en gebruiksgemak uitermate geschikt voor mensen die professioneel voor de dag willen komen op hun werk of afspraak. In een Italiaanse leren businesstas kun je alles overzichtelijk en goed beschermd meenemen. Season Bags heeft diverse soorten leren tassen voor het zakelijk segment in de collectie, van klassiek tot modern: altijd stijlvol!  Naast de businesstassen die specifiek voor mannen of vrouwen zijn hebben wij ook een aantal unisex modellen in onze webshop. Deze unisex modellen zijn geschikt voor mannen èn vrouwen. 

leren zakelijke taszakelijke leren tasleren laptoptasleren laptoptasleren laptoptaskroko laptoptas

Leren aktetassen

Een aktetas is een rechthoekige tas met bovenop een handvat en gemaakt van stugger leer waardoor deze tas goed in model blijft. Voor mensen die veel documenten mee moeten nemen is een prachtige aktetas van volnerf kalfsleer of rundleer onmisbaar. Doordat een aktetas meerdere compartimenten heeft kun je alle documenten en eventueel je laptop of tablet geordend meenemen. 

Leren laptoptassen

Een leren laptoptas is gemaakt van soepel leer en heeft meestal een schouderriem; hierdoor dragen ze wat comfortabeler dan een aktetas. Onze laptoptassen hebben meerdere compartimenten waardoor je alles netjes gescheiden van elkaar kunt meenemen. Naast onze tijdloze modellen heeft Season Bags ook trendy tassen die je als laptoptas kunt gebruiken. Een leren laptoptas mag naast functioneel natuurlijk ook een stijlvolle blikvanger zijn!